Atentionare

Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor articole complete si practice.
Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.xbody-berceni.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de xbody-berceni.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica.

Sfaturile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui medic.

xbody-berceni.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de xbody-berceni.ro.

Termeni si conditii de acces a siteului xbody-berceni.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului xbody-berceni.ro aflat la adresele http://www.xbody-berceni.ro si http://xbody-berceni.ro, denumit in continuare „xbody-berceni.ro” sau „website”, sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia se ati fost de acord. Acest website este mentinut si actualizat de SC Bio Vital Consulting SRL.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti xbody-berceni.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al xbody-berceni.ro va fi consideram, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 23 martie 2018.

1. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul xbody-berceni.ro, precum si orice alt material avand legatura cu xbody-berceni.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la „Continut xbody-berceni.ro”), apartin xbody-berceni.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele xbody-berceni.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea xbody-berceni.ro.

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in xbody-berceni.ro, transmiteti xbody-berceni.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul xbody-berceni.ro si produselor xbody-berceni.ro, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

2. Utilizarea continutului xbody-berceni.ro
Puteti copia si printa Continutul xbody-berceni.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul xbody-berceni.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea xbody-berceni.ro:

a. reproducerea sau stocarea Continutului xbody-berceni.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului xbody-berceni.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea xbody-berceni.ro.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al xbody-berceni.ro asupra Continutului xbody-berceni.ro.
Orice utilizare a continutului xbody-berceni.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului xbody-berceni.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@xbody-berceni.ro.

3. Schimbari ale siteului
xbody-berceni.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, xbody-berceni.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4. Inregistrare, parole si responsabilitati
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. xbody-berceni.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in Forumul, website-ul sau alte servicii online oferite de xbody-berceni.ro, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de xbody-berceni.ro

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, xbody-berceni.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul xbody-berceni.ro, indiferent ca accesul se rezlizeaza de catre un utilizator sau un abonat xbody-berceni.ro. xbody-berceni.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, xbody-berceni.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau, fara posibilitatea returnarii unor eventuale sume de bani.

5. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre xbody-berceni.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al xbody-berceni.ro.

6. Atentie!
Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, xbody-berceni.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului xbody-berceni.ro, a software-ului xbody-berceni.ro ori a produselor si serviciilor aparute sub egida xbody-berceni.ro. xbody-berceni.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca xbody-berceni.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

xbody-berceni.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, xbody-berceni.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

La cererea xbody-berceni.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere xbody-berceni.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

7. Forta Majora
xbody-berceni.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre xbody-berceni.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile xbody-berceni.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa xbody-berceni.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la xbody-berceni.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele xbody-berceni.ro, erorile de operare, greva, etc.

8. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord.
xbody-berceni.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, xbody-berceni.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor xbody-berceni.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de xbody-berceni.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.
Parti ale continutului inclus in xbody-berceni.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care xbody-berceni.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului xbody-berceni.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. xbody-berceni.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, xbody-berceni.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din xbody-berceni.ro.

Notficari
Orice notificare catre xbody-berceni.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document (Str. Prieteniei nr. 2, Bl. A13, Ap. 4, Sector 3, Bucuresti).

9. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

10. Dreptul de retragere si exceptiile de la acest drept

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului, daca este cazul. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Exceptii

Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse (extras):

– Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate, extensii de garantie desigilate;

– Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului.

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza xbody-berceni.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului din sectiunea Contact si transmiterea lui prin e-mail la adresa contact@xbody-berceni.ro. In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, consumatorul va primi pe e-mail detalii cu privire la solicitarea inaintata.

Va multumim,
Echipa xbody-berceni.ro