Atunci cand esti interesat de un lucru, doresti sa afli cat mai multe informatii despre el, chiar de la cele mai abilitate persoane.

Ne place sa credem ca suntem profesionisti si ca stim, cu exactitate, ce trebuie sa facem pentru a te ajuta sa obtii silueta dorita. Totusi, pana a ajunge acolo, trebuie inceput de undeva, iar TU trebuie sa fii cat mai informat. 

Am incercat, mai jos, sa colectam cel mai des intalnite intrebari, astfel incat sa poti descoperi, rapid, raspunsul la intrebarea ta. De la EMS, ce inseamna aceasta tehnologie, cate tipuri de aparate exista, care sunt diferentele dintre ele, cum se desfasoara o sedinta, cat dureaza, de ce ai nevoie la antrenament, care sunt recomandarile noastre si pana la ce trebuie avut in vedere inainte sa ajungi la studio, speram ca atingem toate punctele de care ai nevoie pentru un inceput bun.

Daca, totusi, intrebarea nu se regaseste in lista de mai jos, ne poti contacta la 0722.564.855 pentru a-ti oferi toate raspunsurile sau ne poti scrie pe Facebook, aici!

Intrebari frecvente despre EMS, XBody, JustFit!

Intrebari frecvente XBody
Intrebari frecvente XBody

 

Rezerva-ti ACUM pachetul dorit!

 

Logo_footer   
     © 2018 XBody-Berceni.ro | Toate drepturile rezervate

Suntem si pe: